Een mooie nieuwe ontwikkeling voor onze praktijk ‘Ons Lijf’:

We zijn voornemens binnenkort een intensieve samenwerking aan te gaan met de ‘TopzorgGroep’; een netwerk van multidisciplinaire praktijken in Nederland met zijn oorsprong in Zeeland. De handtekeningen zijn reeds gezet.

De TopzorgGroep levert voornamelijk multidisciplinaire paramedische zorg zoals (gespecialiseerde) fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie, diëtetiek, maatschappelijk werk en psychologie, maar werkt daarnaast nauw samen met Stichting Revalidatiegeneeskunde Nederland voor wat betreft producten als Medisch Specialistische Revalidatiegeneeskunde o.l.v. de revalidatiearts, hartrevalidatie o.l.v. de cardioloog en longrevalidatie o.l.v. de longarts. Verder zijn ze actief op gebied van lifestyle, UWV/WMO- letselschade en arbeidsrevalidatie trajecten. De TopzorgGroep is tevens geauditeerd en aangesloten bij het kwaliteitscertificaat ‘Stichting Keurmerk Fysiotherapie’.  Daarnaast zijn ze voor al hun producten multi-site gecertificeerd door middels van het HKZ kwaliteitscertificaat.

Zie ook: www.topzorggroep.nl en www.srnrevalidatie.nl

De geplande samenvoeging zal bijdragen aan de continuïteit, kwalitatieve groei, innovatiekracht en toekomstbestendigheid van Ons Lijf en de TopzorgGroep. Hiermee verstevigen we samen de kwaliteit van zorgverlening en ontstaan er nieuwe behandelmogelijkheden voor de patiënt.

Wat betekent dit voor u als patiënt?

Voor u verandert er niets. U blijft behandeld worden door uw vertrouwde therapeut. Er zullen alleen wat wijzigingen op de achtergrond plaats vinden.

We zien uit naar de samenwerking!