Ons lijf, fysiotherapie
De fysiotherapeut van Oosterheide te Oosterhout. TEL:0162694699

Beweeggroep Copd

Bewegen geeft lucht!

 

Bewegen geeft lucht

Voelt u zich benauwd bij inspanning? Hebt u last van hoestbuien? U denkt misschien dat het beter is om lichamelijke activiteit te vermijden en daarmee uw benauwdheid te verminderen. Het omgekeerde is waar! Bewegen geeft lucht!

Het is juist extra belangrijk dat u beweegt wanneer u chronische bronchitis of longemfyseem hebt (kortweg COPD). Als u minder beweegt, krijgt u juist eerder klachten en nemen uw mogelijkheden steeds verder af. Speciaal voor mensen met COPD is een beweegprogramma ontwikkeld. Tijdens het programma begeleiden wij u met specifieke deskundigheid op het gebied van COPD u op een verantwoorde manier naar een actievere leefstijl.

Wat levert het beweegprogramma u op?

Uw kwaliteit van leven verbetert met een actieve leefstijl. U ervaart minder benauwdheid, krijgt meer uithoudingsvermogen en leert verantwoord bewegen.

Tijdsduur per groep: 60 minuten

Groepsgrootte: maximaal 10 personen

Informeer bij uw verzekeraar of de beweeggroep COPD wordt vergoed. Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met info@onslijf.nl of 0162694699 of ga naar de contact pagina

 

Gezondheidscentrum voor kinderfysiotherapie, fysiotherapie, diëtetiek, ergotherapie, fitness en een thuiszorgwinkel te Oosterhout.