Vandaag opent Gezondheidscentrum ‘Ons Lijf-Zorgen voor Morgen’ officieel haar deuren op Winkelcentrum Zuiderhout.  Je vindt deze nieuwe winkel tussen de Lidl en de kapper, in het oude pand van de Rabobank. 

‘Ons Lijf – Zorgen voor Morgen’

Initiatiefneemster Jois van den Bosch-Merkx van Fysiotherapie de Warande legt ons uit wat je van het nieuwe gezondheidscentrum kunt verwachten: “Je kunt bij Ons Lijf alles vinden voor een gezond en leefbaar bestaan. Denk hierbij aan advies, gratis lenen, huren of kopen van zorghulpmiddelen. Maar ook actieve gezondheidsondersteuning in de vorm van diëtiek, diverse soorten (kinder)fysiotherapie, massages en trainingen. Zo worden er groepen opgestart voor peuter- en kleutergym en worden er diverse trainingen gegeven. Bovendien komt een ruimte die te huur is voor (para)medische doeleinden!” Jois heeft er merkbaar veel zin in om van start te gaan! Een bezoekje meer dan waard!

Openingsactie

Deze hele eerste week (dus t/m zaterdag 11 november) ontvang je bij aankoop in de thuiszorgwinkel maar liefst 50% korting op een Life saving kiss sleutelhanger! Je betaalt dan geen 3,95 euro, maar slechts 1,95 euro!